FUNKTIONÄR

Den 22-25 augusti är det dags för golffesten Scandinavian Invitation att inta Hills Golf & Sports Club för andra året i rad. För att upprepa, och gärna överträffa, förra årets publiksuccé är du som funktionär oerhört viktig. Vi söker därför nu glada, engagerade och driftiga eldsjälar som vill vara en del av teamet som skapar ett idrottsevenemang i absolut toppklass.

Om du väljer att jobba med oss krävs att du kan förbinda dig till följande:

  • Arbetet är helt ideellt, så det utgår alltså ingen lön eller boendeersättning
  • Du kan vara tillgänglig att jobba mellan 22–25 augusti (i vissa grupper även tidigare)
  • Du förbinder dig att jobba minst 3 dagar
  • Det kan i vissa fall bli väldigt tidiga morgnar då första boll går ut runt 07.00
  • Arbetspassen är ca 6 timmar/dag

Vi kan i gengäld erbjuda dig följande:

  • En pikétröja, vindjacka och keps från Peak Performance
  • Frukost/lunch alt. lunch/fika under tjänstgöringsdagarna
  • Fri parkering och entré under tävlingsdagarna
  • 2 extra entrébiljetter
  • Några roliga dagar med fantastisk gemenskap där du kommer träffa många nya vänner och skapa nya kontakter

Tycker du detta låter kul så anmäler du dig på länken nedan. Sista anmälningsdag är 15 maj och du får ett antagningsbesked under v. 21.

Nedan kan du läsa mer om vilka positioner du kan ansöka till. Vi försöker så långt det är möjligt ge dig ditt förstahandsalternativ, men hoppas du förstår att vissa kommer få sitt andra- eller tredjehandsalternativ. Vi kommer ta bort positioner allteftersom de blir fullbemannade.

FUNKTIONÄRSBESKRIVNINGAR

FUNKTIONÄRSBESKRIVNINGAR

TV-PRODUKTIONSASSISTENT
För att vi ska kunna producera en riktigt bra sändning så söker vi dig som kan hjälpa till och köra European tours golfbilar med kameraman, kamerastativ och producenter. Här kommer du väldigt nära spelet och får följa spelarna på nära håll.
Ålder: Minst 18 år (körkort krävs för att köra golfbil)
Arbetsdagar: 22-25 augusti

SHUTTLE-SERVICE FÖRETAGSGOLF
Vi behöver dig som vill hjälpa till med vår shuttle-service (med golfbil) för våra sponsorer som ska spela företagsgolf på en närliggande bana, Torrekulla. Denna position passar dig som är social, flexibel och gillar att ge bra service! Ett krav är att du har körkort.
Ålder: Minst 18 år
Arbetsdagar: 19- 25 augusti

VÄRD/VÄRDINNA KLUBBHUSET
På denna position kommer du jobba i klubbhuset som värd/värdinna för våra största sponsorer. Här krävs att du är glad, trevlig, lösningsorienterad och gillar att möta många nya människor.
Ålder: Minst 18 år
Arbetsdagar: 22- 25 augusti

CRECHE
Crechen är ett barnområde där spelarnas barn kan leka. Här krävs att du är väldigt ansvarsfull, älskar barn och är initiativrik. Vi ser gärna att du jobbat med barn innan, både små och stora.
Ålder: Minst 18 år
Arbetsdagar: 20- 25 augusti

BILJETTFÖRSÄLJNING/ENTRÉVÄRD
I biljettkassan arbetar du med att sälja biljetter till tävlingen, svara på diverse biljettfrågor samt scannar redan köpta biljetter i entrén. Arbetstempot är ofta intensivt och det krävs att du gillar att möta människor och har förmågan att vara glad, trevlig och behålla lugnet även under stressiga förhållanden.
Ålder: Minst 18 år
Arbetsdagar:20-25 augusti

CHAUFFÖR
Din uppgift är att köra spelare, VIP-gäster och partners. På denna position krävs att du är serviceinriktad och ett plus är om du talar engelska och har god lokalkännedom i göteborgsområdet. Transport är en av de funktioner som öppnar först och stänger sist så det är bra om du är beredd på att jobba obekväma tider och har god körvana.
Ålder: Minst 22 år (körkort är givetvis ett krav)
Arbetsdagar: 18-26 augusti

WELCOME SERVICE
Uppdraget passar för dig som tycker om att jobba med service. Welcome Service finns till för våra partners och VIP- gäster där de framförallt får hjälp med att hämta ut undanlagda biljetter, men det kan även dyka upp annat som de kan tänkas behöva hjälp med. Vi vill att du är representativ, service-minded, flexibel och trevlig.
Ålder: Minst 18 år
Arbetsdagar: 20-25 augusti

FUNKTIONÄRSSERVERINGEN
Uppdraget passar för dig som tycker om att arbeta i restaurangmiljö och möta och prata med hela personalstyrkan samt alla caddies. Du är stresstålig, prestigelös och tycker om att träffa många människor. Maten levereras från vår matleverantör, så du hjälper endast till med att ställa fram den och se till det är rent och snyggt.
Ålder minst 15 år
Arbetsdagar: 19-25 augusti

INFORMATION
Vi söker dig som vill jobba med information, svara i telefon, mail och ge en service av världsklass till publiken. Du blir en sambandscentral där du kommer få vara behjälplig för publikens alla olika frågor. Här krävs att du är social och har en hög känsla för service.
Ålder: Minst 20 år
Arbetsdagar: 21-25 augusti

MEDIACENTER
Vi söker dig som vill jobba med service för de journalister som är på plats under evenemanget. Du har servicekänsla och har inget emot att jobba oregelbundna tider. Du hjälper våra journalister med allt från att arkivera artiklar till att se till så att det ser trevligt ut I mediacentret med kaffe, bullar etc. Bra golfkunskaper är en grundförutsättning.
Ålder: Minst 20 år
Arbetsdagar: 21-25 augusti

COURSE SERVICE
Vi söker dig som har vana att köra golfbil samt kan orientera dig på en golfbana. Din uppgift är att fylla på vatten på alla tees, bananer, dagsprogram, Scandinavian Invitations Magasin etc. Du ska vara snabb och flexibel då det ofta behöver fyllas på med kort varsel.
Ålder: Minst 18 år och det är ett krav att du har körkort för att få köra golfbilarna
Arbetsdagar: 19-25 augusti

SÄKERHET
Vi söker dig som är lugn och trygg och inte är rädd för att stoppa obehöriga som försöker ta sig in på områden de inte har access till. Uppgiften består i att se till så att enbart personer med rätt access har tillträde till visa känsliga områden på banan. Du kan t.ex. stå utanför klubbhuset, Players Lounge, VIP-läktaren m.m. Vid varje position finns en lathund att utgå från så du enkelt vet vilka som har access till just det området.
Ålder: Minst 18 år
Arbetsdagar: 19-25 augusti

VÄRD/VÄRDINNA PARTNER LOUNGE
Som värd/värdinna hjälper du till i vår Partner Lounge under partnerluncherna samt som extra hjälp vid våra olika företagsevent. Du är representativ, service-minded och gillar att ta hand om människor. Du kommer stå på positioner där det är stort tryck så det krävs att du kan behålla lugnet och vara glad, trevlig och hjälpsam även under stressiga förhållanden.
Ålder: Minst 20 år
Arbetsdagar: 22-25 augusti