BILJETTER

Biljetterna är släppta och förköp sker via vår hemsida och Ticksters biljettportal. Vi kommer även sälja biljetter vid entrén under själva tävlingsveckan, i mån av plats. Biljett krävs för entré till evenemangsområdet under de fyra tävlingsdagarna, 22-25 augusti.

Ja, självklart. Du är välkommen hit och det kostar inget inträde. Dock börjar vår service med evenemangsparkering samt shuttle bussar först på onsdagen, 21 augusti.

Ja, vi har specialpris för ungdomar mellan 07-17 år, barn upp till 7 år går in gratis alla fyra tävlingsdagarna. Alla biljetter säljs via vår biljettportal, eller vid kassan i mån av plats.

Scandinavian Invitation är ett kontantfritt evenemang. Vi tar endast kort vid entrén, swish fungerar även på evenemangsområdet vid köp av t ex mat.

Du når dem via deras kundtjänst support@tickster.com, samt +46771 47 7070. Ha gärna ditt referensnummer tillhands. Det finns även en FAQ kring biljettköpet via den här länken.

 

BOENDE

Tävlingen officiella hotell är Gothia Towers och vi publicerar inom kort en bokningslänk för evenemanget.

Scandinavian Invitation officiella hotell är Gothia Towers, för den optimala vistelsen rekommenderar vi dig att bo där.

Vi har ingen tjänst där vi erbjuder att hyra ut ditt boende, utan rekommenderar tjänster som Airbnb.

För dig åker husbil till Scandinavian Invitation hänvisar vi er till närmsta camping, Lisebergs Camping Askims Strand. Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda uppställning av husbil på våra egna ytor.

TÄVLINGEN

22-25 augusti 2019.

På Hills Golf & Sports Club, Hills väg 2, 431 51 Mölndal. www.hillsgolfclub.se.

Nordens största golftävling på Europatouren för herrar. Evenemanget i sin nuvarande form spelades för första gången 1991. 

Publiceras via vår hemsida närmare inpå evenemanget. Håll även utkik via sociala medier, @scandinavianinvitation för mer information.

Scandinavian Invitation arrangeras i år för första gången av European Tour, som även driver 11 andra tävlingar i egen regi.

Det kommer inte finnas någon publikparkering på Hills under evenemanget. Vi hänvisar därför till våra speciellt utvalda parkeringplatser för evenemanget, från vilka vi har en gratis shuttle bus service onsdag-söndag 21-25 augusti. Vi återkommer närmare inpå evenemanget om hur du förbokar P-biljetter, samt hur du hittar dit. Det kommer även finnas bra service med shuttle bussar för dig som åker kommunalt, t ex till Mölndals station.

AKTIVITETER

Under alla fyra tävlingsdagarna har vi ett program för upplevelsen också utanför golfbanan. Ett schema för samtliga aktiviteter kommer presenteras närmare in på tävlingen via vår hemsida. Vi satsar även mycket på matupplevelsen, och kommer erbjuda ett mycket välsorterat utbud som möter förväntningarna från korv och bröd till finsmakarens faiblesse för mat när den är som allra bäst.

Precis som tidigare år med tävlingen är våra yngre besökare i fokus. Vi återkommer med mer information närmare inpå eventet.

Ingen behöver gå hungrig från Scandinavian Invitation! Vi satsar mycket på en helhetsupplevelse av evenemanget och där är mat, från korv med bröd till mat som normalt sett serveras i en Michelin-restaurang, något vi lägger stor vikt vid.

NYHETER

Vi håller vår hemsida uppdaterad med allt du behöver veta om tävlingen. Saknar du något, eller vill veta mer, hänvisar vi till info@scandinavianinvitation.se. Följ oss gärna även på sociala medier @scandinavianinvitation, där vi gärna pratar när vi tycker vi har något att säga!

ÖVRIGT

Eventet är kontantfritt. Entrébiljetter går att köpa varje dag i huvudentrén, betalning sker då med kort. På försäljningsställen utmed banan, samt vid parkering, fungerar både kort och Swish.

SOCIALA MEDIER

Facebook – Instagram – Twitter: @scandinavianinvitation

Tagga oss gärna med #scandinavianinvitation