Bli en del av Scandinavian Invitation

Att vara en del av Scandinavian Invitation

Scandinavian Invitation är den optimala platsen för ditt företag att vårda, skapa och stärka viktiga kundrelationer, och samtidigt få ut maximal exponering av ert varumärke på vår mötesplats.

Vi skräddarsyr ditt partnerskap med målsättningen att du ska få ut det mesta av investeringen och uppnå dina högt ställda förväntningar.

Stora ord, kanske, men tveka inte att ta en kontakt och låt oss berätta mer om vad vi kan erbjuda!

Vi tror inte på det gammelmodiga sättet att erbjuda olika typer av partnerskap. I stället erbjuder vi tre olika nivåer av rättigheter till Scandinavian Invitation - Där du själv kan optimera din aktivering för att ta dina resultat till nya höjder.

1 RÄTT TILL MYCKET

Du ser värdet i att associeras med golf och inser att Scandinavian Invitation är den självklara platsen för detta. På köpet får du viss exponering och tillgång till relevanta kundvårdsaktiviteter.

2 RÄTT TILL MASSOR

Du kommer primärt för associationen till evenemanget, men en stor anledning till att du kommer hit är också för att vårda befintliga och knyta nya affärskontakter. Dessutom får du lite mer exponeringsyta.

3 RÄTT TILL ALLT

Kort sagt: Paketet med extra allt. Det här är lösningen för dig som utöver associationen och kundvårdsaktiviteterna också ser ett stort behov av extra exponering på Nordens ledande idrottsevenemang.


Association


Kundvårdsaktivering


Exponering

KONTAKTA OSS

Henrik Hilford Brander
henrik@wedosports.se
073-4336811

Claes Nilsson
claes@wedosports.se
070-7577550